Μενού
Καλάθι

Storyland Blog RSS Feed

15 Δεκ Παραμυθένια Χριστούγεννα
0 393
Παραμυθένια ΧριστούγενναΚαι όλοι εμείς , φέρνουμε στο μυαλό μας , αναμνήσεις.... Αναμνήσεις μπερδεμένες με άρωμα , πορτοκαλιού και κανέλλας, κάτω από το φως που βγάζαν τα λαμπιόνια. Αναμνήσεις με πα..
23 Ιουν Υπογραφή βιβλίου «Ακάκιε» από Κ.Κρομμύδα
0 312
Σας έχουμε υπέροχα νέα!!!!Ο αγαπητός συγγραφέας και φίλος, Κώστας Κρομμύδας, με το νέο του βιβλίο «Ακάκιε» έρχεται στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου μας για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. ..
04 Αυγ 27η Γιορτή Βιβλίου
0 264
27η γιορτή του βιβλίουΟ Walt Disney είχε πει πως «Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία από ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών». Μ’ αυτή τη βαθιά πεποίθηση η 27η γιορτή το..
30 Ιουλ Ανάγνωση Παραμυθιών
1 249
Έλα να «ταξιδέψουμε» Διάλεξε τον ονειρόκοσμο όπου θα συναντηθούμε ...με το επόμενο βιβλιο-βίντεο του Storyland!Η κυρία Χρυσούλα σας κρατάει συντροφιά με όμορφες ιστορίες από το κανάλι μας στο YouTube!..
23 Μαρ Παρουσίαση βιβλίου
0 70
Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Μια φορά κι έναν καιρό Storyland και ο Μορφωτικός ΠολιτιστικόςΣύλλογος Καλαμπακίου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίουΤα φλαφ της ευτυχίας με τη..
01 Νοε Όταν μ'αγαπάς
kxadmin 0 65
To ''ΌΤΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ'' , έπεσε τυχαία στην αντίληψή μου .Δεν ξέρω αν μου κέντρισε το ενδιαφέρον η υπέροχη εικονογράφηση, ή αν ήμουν επηρεασμένη από μια ολιγοήμερη διαμονή, στην Κυψέλη , όπου πραγματικά ..
27 Σεπ 4 συμβουλές από το Storyland, για το πως να επιλέξουμε το κατάλληλο βιβλίο!
0 54
Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβριου , όλα έχουν μπει σε μία  σειρά, ή σχεδόν όλα και ήρθε η ώρα να απολαύσετε ένα βιβλίο με μια ζεστή κούπα καφέ στο χέρι.Σίγουρα σας έτυχε να κρατήσετε στ..
12 Δεκ Σαν ζεστή σοκολάτα ...
kxadmin 0 41
Αν ήταν άρωμα, θα ήταν άρωμα πορτοκαλιού ...Αν ήταν χρώμα, θα ήταν κόκκινο του κρασιού και πράσινο του κυπαρισσιού...Αν ήταν φαγητό, θα ήταν γεμιστό κοτόπουλο με σταφίδες ...Αν ήταν γλυκό, θα ήταν κου..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)