Μενού
Καλάθι

Storyland Blog RSS Feed

23 Ιουν Υπογραφή βιβλίου «Ακάκιε» από Κ.Κρομμύδα
0 771
Σας έχουμε υπέροχα νέα!!!!Ο αγαπητός συγγραφέας και φίλος, Κώστας Κρομμύδας, με το νέο του βιβλίο «Ακάκιε» έρχεται στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου μας για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. ..
15 Δεκ Παραμυθένια Χριστούγεννα
0 664
Παραμυθένια ΧριστούγενναΚαι όλοι εμείς , φέρνουμε στο μυαλό μας , αναμνήσεις.... Αναμνήσεις μπερδεμένες με άρωμα , πορτοκαλιού και κανέλλας, κάτω από το φως που βγάζαν τα λαμπιόνια. Αναμνήσεις με πα..
04 Αυγ 27η Γιορτή Βιβλίου
0 525
27η γιορτή του βιβλίουΟ Walt Disney είχε πει πως «Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία από ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών». Μ’ αυτή τη βαθιά πεποίθηση η 27η γιορτή το..
15 Νοε ΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
kxadmin 0 492
Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το βιβλιοπωλείο μας συμμετέχει στη Δράση Μανταρίνι, κανένα παιδι χωρίς βιβλίο, που διοργανώνουν το «Thisisus.gr» μαζί με την ομάδα ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων «Είμαστε το βιβλι..
30 Ιουλ Ανάγνωση Παραμυθιών
1 479
Έλα να «ταξιδέψουμε» Διάλεξε τον ονειρόκοσμο όπου θα συναντηθούμε ...με το επόμενο βιβλιο-βίντεο του Storyland!Η κυρία Χρυσούλα σας κρατάει συντροφιά με όμορφες ιστορίες από το κανάλι μας στο YouTube!..
01 Νοε Όταν μ'αγαπάς
kxadmin 0 244
To ''ΌΤΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ'' , έπεσε τυχαία στην αντίληψή μου .Δεν ξέρω αν μου κέντρισε το ενδιαφέρον η υπέροχη εικονογράφηση, ή αν ήμουν επηρεασμένη από μια ολιγοήμερη διαμονή, στην Κυψέλη , όπου πραγματικά ..
23 Μαρ Παρουσίαση βιβλίου
0 176
Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Μια φορά κι έναν καιρό Storyland και ο Μορφωτικός ΠολιτιστικόςΣύλλογος Καλαμπακίου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίουΤα φλαφ της ευτυχίας με τη..
12 Δεκ Σαν ζεστή σοκολάτα ...
kxadmin 0 160
Αν ήταν άρωμα, θα ήταν άρωμα πορτοκαλιού ...Αν ήταν χρώμα, θα ήταν κόκκινο του κρασιού και πράσινο του κυπαρισσιού...Αν ήταν φαγητό, θα ήταν γεμιστό κοτόπουλο με σταφίδες ...Αν ήταν γλυκό, θα ήταν κου..
27 Σεπ 4 συμβουλές από το Storyland, για το πως να επιλέξουμε το κατάλληλο βιβλίο!
0 151
Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβριου , όλα έχουν μπει σε μία  σειρά, ή σχεδόν όλα και ήρθε η ώρα να απολαύσετε ένα βιβλίο με μια ζεστή κούπα καφέ στο χέρι.Σίγουρα σας έτυχε να κρατήσετε στ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)