Μενού
Καλάθι

Storyland Blog RSS Feed

15 Δεκ Παραμυθένια Χριστούγεννα
0 268
Παραμυθένια ΧριστούγενναΚαι όλοι εμείς , φέρνουμε στο μυαλό μας , αναμνήσεις.... Αναμνήσεις μπερδεμένες με άρωμα , πορτοκαλιού και κανέλλας, κάτω από το φως που βγάζαν τα λαμπιόνια. Αναμνήσεις με πα..
23 Ιουν Υπογραφή βιβλίου «Ακάκιε» από Κ.Κρομμύδα
0 196
Σας έχουμε υπέροχα νέα!!!!Ο αγαπητός συγγραφέας και φίλος, Κώστας Κρομμύδας, με το νέο του βιβλίο «Ακάκιε» έρχεται στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου μας για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. ..
30 Ιουλ Ανάγνωση Παραμυθιών
1 156
Έλα να «ταξιδέψουμε» Διάλεξε τον ονειρόκοσμο όπου θα συναντηθούμε ...με το επόμενο βιβλιο-βίντεο του Storyland!Η κυρία Χρυσούλα σας κρατάει συντροφιά με όμορφες ιστορίες από το κανάλι μας στο YouTube!..
04 Αυγ 27η Γιορτή Βιβλίου
0 147
27η γιορτή του βιβλίουΟ Walt Disney είχε πει πως «Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία από ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών». Μ’ αυτή τη βαθιά πεποίθηση η 27η γιορτή το..
23 Μαρ Παρουσίαση βιβλίου
0 33
Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Μια φορά κι έναν καιρό Storyland και ο Μορφωτικός ΠολιτιστικόςΣύλλογος Καλαμπακίου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίουΤα φλαφ της ευτυχίας με τη..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)